Paarden FotografiePaarden Fotografie


Ik heb er voor gekozen om de paardenfotografie op te delen in 3 verschillende soorten shoots. Dit komt omdat het in mijn ogen totaal verschillende soorten van fotografie zijn, die ook elk hun eigen manier van werken vereist.

Zowel tijdens de shoot zelf, als ook in de nabewerking.


Ik vind ze echt allemaal even leuk om te doen, vandaar dat ik jullie de keuze bied, in wat voor soort shoot jullie willen.Romantische paardenfotografie

Dit is een fotoshoot in dromerige sfeer. Jij gaat samen met je paard op de foto en zo proberen we echt jullie band samen op een mooie manier vast te leggen. Veelal maken we gebruik van bijvoorbeeld een mooie jurk (mag je eventueel van mij lenen) en fotohalster, maar alles gaat in overleg. Jij moet je prettig voelen, dus ook een spijkerbroek en mooi hoofdstel zijn natuurlijk te gebruiken om zo de foto's van jouw dromen te krijgen.


De locatie is wel veelbepalend voor de sfeer die je krijgt, dus ook hierover zullen we overleggen wat de mooiste locatie is, die voor jou/bij jou haalbaar is.

Niet iedereen is natuurlijk in de gelegenheid om het paard op de trailer te zetten en naar een mooi bosgebied te rijden, maar soms kan een veldje in de buurt, of een weiland op de stal waar jij staat al hele mooie plaatjes geven!


Rijfotografie

"onder het zadel"

Zoals de naam het al zegt gaan we hierbij foto's maken terwijl jij aan het rijden bent.

Een mooie herinnering om later naar terug te kijken. Of je nu dressuur rijdt, springt, eventing rijdt of enkel recreatief buitenritjes maakt, het is ontzettend leuk om later terug te kunnen kijken naar foto's van wat je het liefste deed. 


Verkoop shoot

"Hoofd en stand"


Hierbij maken we foto's van het paard om deze zo mooi mogelijk weer te geven. Standfoto's waar je paard zo mooi mogelijk op staat, en ook hele aansprekende hoofdfoto's. Deze zullen ervoor zorgen dat er meer mensen op je advertentie klikken, en je zo nog beter je doelgroep kunt bereiken. De eerste indruk blijft bij mensen hangen, dus samen gaan we ervoor zorgen dat jouw paard de allerbeste eerste indruk maakt!


Wat klanten zeggen

TOP RESULTATEN


Wat een fijne fotograaf ben je! Nam de tijd en gaf goede tips voor poses, met als uitkomst top resultaten


                   ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DE FOTOSHOOT WAS ZO LEUK OM TE DOEN!

De fotoshoot was zo leuk om te doen! Ondanks dat ik zelf best ongemakkelijk kan zijn voor de camera, liet Cindy mij echt op mijn gemak voelen. Haar geduld en ervaring met paarden maakte de shoot helemaal geslaagd. En de foto’s waren nog beter dan ik had gehoopt. Ik kan iedereen Memory by Cindy aanraden!
Liefs, Vera 💕

LEUK EN GEZELLIG


Cindy is een leuk en gezellig persoon! En dat is erg fijn bij een fotoshoot. Daarnaast waren de foto's erg mooi!