Paarden FotografiePaarden Fotografie


Ik heb er voor gekozen om de paardenfotografie op te gaan delen in 3 verschillende soorten shoots. Dit komt omdat het in mijn ogen totaal verschillende soorten fotografie zijn, die ook elk hun eigen manier van werken vereist.Romantische paardenfotografie

Hierbij plannen we een shoot in, in dromerige sfeer. Jij gaat samen met je paard op de foto en zo proberen we echt jullie band samen op een mooie manier vast te leggen. Veelal maken we gebruik van bijvoorbeeld een mooie jurk en fotohalster, maar alles gaat in overleg. Jij moet je prettig voelen, dus ook een spijkerbroek en mooi hoofdstel zijn natuurlijk te gebruiken om zo de foto's van jouw dromen te krijgen.

Rijfotografie

"onder het zadel"

Zoals de naam het al zegt gaan we hierbij foto's maken terwijl jij aan het rijden bent.

Een mooie herinnering om later naar terug te kijken. Of je nu dressuur rijdt, springt, eventing rijdt of enkel recreatief buitenritjes maakt, het is ontzettend leuk om later terug te kunnen kijken naar foto's van wat je het liefste deed. 


Verkoop shoot

"Hoofd en stand"


Hierbij maken we foto's van het paard om deze zo mooi mogelijk weer te geven. Standfoto's waar je paard zo mooi mogelijk op staat, en ook hele aansprekende hoofdfoto's. Deze zullen ervoor zorgen dat er meer mensen op je advertentie klikken, en je zo nog beter je doelgroep kunt bereiken. De eerste indruk blijft bij mensen hangen, dus samen gaan we ervoor zorgen dat jouw paard de allerbeste eerste indruk maakt!