Prijslijst

Wat leuk dat je interesse hebt in Memory by Cindy Fotografie!


Bij een familieshoot zet ik jullie als "familie" of als "gezin" op de foto. Maar uiteraard zet ik ook alle losse personen, combinaties broers/zussen, vader/moeder, vader/zoon, en alle mogelijke versies (en naar jullie wens) op de foto.


Bestaat de familie uit meerdere gezinnen (bijvoorbeeld bij een shoot met 5+ personen), dan worden uiteraard ook alle losse gezinnen / neefjes en nichtjes etc. op de foto gezet (in overleg met jullie, welke combinaties jullie graag op de foto willen hebben). Geef dit ook gerust vast van tevoren aan! Dan zorg ik dat ik hier een notitie van maak zodat we zeker niks vergeten.

Vandaar dat bij hoe meer personen, hier ook wat meer tijd voor staat.


Bij de buitenshoot lopen we vaak ook stukjes naar diverse plekjes op de locatie zodat je verschillende achtergronden en lichtinvallen hebt.

Op deze manier creëerik een ruime keuze galerij waar je de foto's uit kunt gaan kiezen.


Zelf maak ik altijd al een eerste selectie van de foto's en doe hier alvast een lichte bewerking overheen.Zo krijg je alvast een beetje een idee wat je kunt verwachten. Bij elke shoot ontvang je alvast 1 foto van mij die ik alvast helemaal bewerkt heb, deze foto kies ik zelf uit en krijg je van mij.


En wil je meer foto's bestellen dan er in het pakket zitten, dan is dat uiteraard geen probleem! Foto's zijn bij te bestellen.

Mijn tarieven per 1 december 2023 zijn: