Betalingsvoorwaarden


Betalingsvoorwaarden

BETALING EN VERDERE VERWERKING


Even wat praktische informatie over de betaling en de verdere verwerking van de foto's na de fotoshoot.

Na het maken van de afspraak dient alvast 30% van de fotoshoot aanbetaald te worden. Je ontvangt hiervoor een tikkie*. Dit is voor het reserveren van mijn tijd en om zeker te zijn van je gereserveerde datum. Betaling van de overige 70% vindt plaats na de fotoshoot maar voor dat je de galerij ontvangt.


De fotoshoot wordt enkel verzet bij ziekte, indien het regent of heel hard waait. Bij het annuleren (dus niet het verzetten) van de fotoshoot binnen 5 werkdagen voor de shoot plaats vindt, ontvang je de aanbetaling niet terug, deze is voor het reserveren van mijn tijd en dat ik hierdoor dus ook geen andere shoot in heb kunnen plannen.


Na de fotoshoot ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de shoot, de link naar de galerij om de foto's uit te kunnen kiezen.


Nadat je de foto's gekozen hebt, probeer ik zo snel mogelijk aan de foto's te beginnen en deze klaar te maken.

Ik fotografeer naast mijn (bijna) fulltime baan op kantoor en als moeder, toch probeer ik alles zo veel mogelijk binnen enkele dagen, tot uiterlijk 20 werkdagen na het doorgeven van je keuze te bewerken en versturen.


Mocht je meer foto’s gekozen hebben dan in het pakket zitten, dan ontvang je hier een tikkie* voor.

Na ontvangst van de bijbetaling  en het verwerken van jouw gekozen foto's, ontvang je de foto's.

Foto's worden per Wetransfer naar de klant verstuurd.


*mocht je het geld liever zelf over maken, dan geef dat even door, dat is uiteraard geen probleem.